HTML

kirk kapitány

Friss topikok

Linkblog

Ilyen 5 pontja senki másnak sem lesz

2009.01.19. 16:51 ge

Az Index újságírója harmincadik órája a Homokdűne csapattal falja a kilométereket, és az élmények hatására kijelentette: tévedett, mégsem unalmas az európai szakasz. Amíg a defektes gumikjuk szerelésére vártak, a tegnapi feladat teljesítéséről mesélt a telefonban.

Az olasz-spanyol síparadicsomok közötti hágón, sűrű hóesésben vágtak neki a második napnak és a kitűzött feladatnak. Egy betű és egy szám megszerzése volt a cél, amit igencsak nehezített az a tény, hogy  a nagy havazás miatt lezárták az a szakaszt, ahová el kellett volna jutnia a versenyzőknek. Egyedül a Homokdűne csapat vállalkozott arra, hogy 350 km-es kerülőt tesz a cél érdekében. Éjjel, a vaksötétben, egy havas hegyre kellett fölmásznia a bátor férfinak, Tibinek, aki 4 órás túrát tett az ismeretlenben a megoldásért. Kollégánk szerint teljesen szétfagyva ért vissza hozzájuk, a térdig hóban gázolástól fájdalmasra lehűltek a lábai de szerencsére minden maradandó sérülés nélkül megúszta a kalandot és ezzel elnyerték az 5 pontot, és a kitártásukért járó elismerést.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny hír bamako2009

A bejegyzés trackback címe:

https://forrodrot.blog.hu/api/trackback/id/tr15888818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása